Minestrone de cartofi dulci este un fără gluten, întreg 30 și vegan supă. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 142 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 134 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de conserve de roșii, sare și piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Minestrone De Cartofi Dulci, Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan), și Minestronă De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală de supă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se sotează ceapa, țelina, condimentul Italian, sarea și piperul până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile, cu sucul, bulionul, cartofii dulci, morcovii, fasolea verde și usturoiul. Aduceți la fierbere; reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.