Mighty Duck
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Mighty Duck. Această rețetă servește 4 și costă 5,12 USD per porție. O porție conține 2591 de calorii , 73 g de proteine și 246 g de grăsimi . 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și cumpărați oțet balsamic, boabe de piper, sare cușer și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 94% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mighty Arrow Cheddar Supp , A Christmas With Peking Duck și Cassoulet cu pui sau rață .
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele de saramură într-un recipient de plastic cu capac.
Se pune capacul pe recipient și se agită pentru a dizolva sarea.
Scoateți termometrul de tip pop-up, ficatul, masca și inima.
Folosind foarfece de bucătărie, localizați coloana vertebrală la baza gâtului.
Tăiați linia coloanei vertebrale spre cavitatea gâtului. Întoarceți rata și tăiați drept spre cavitatea din spate.
Îndepărtați coloana vertebrală.
Întoarceți rața și tăiați drept în mijlocul pieptului, lăsând 2 jumătăți de rață egale. Pentru a separa picioarele de sân, răsturnați-vă jumătățile astfel încât partea cu carne să fie orientată în sus spre dvs. Cu ajutorul unui cuțit, faceți o formă de semilună tăiată între picior și sân.
Așezați cuțitul plat pe piele și faceți 3 semne într-o direcție și apoi în cealaltă, făcând un X. Asigurați-vă că tăiați pielea și nu carnea.
Tapetați interiorul unui lexan de plastic sau a unui vas cu o pungă cu fermoar.
Puneți sferturile de rață în pungă și turnați saramură peste rață. Sigilați punga, asigurându-vă că tot aerul este îndepărtat din pungă. Saramura rața timp de 2 până la 2 1/2 ore la frigider.
Aduceți 1 1/2 inch până la 2 inci de apă la fierbere într-o oală mare.
Puneți o strecurătoare în oală și căptușiți părțile laterale ale strecurătoarei cu rață. Nu stivuiți sferturile de rață una peste alta. Acoperiți și dați focul la mediu scăzut. Se fierbe rața timp de 45 de minute. Setați cuptorul la 475 de grade F.
Pune o tigaie mare din fontă în cuptor.
Scoateți bucățile de rață din cuptorul cu abur și puneți picioarele, cu pielea în jos, în tigaia fierbinte.
Puneți tigaia în cuptorul încins imediat și gătiți sferturile de picioare timp de 10 minute.
Adăugați piepții, cu pielea în jos și gătiți încă 7 minute sau până când rața capătă o culoare intensă de mahon și pielea este foarte crocantă.
Scoateți rața din tigaie și lăsați-o sub folie.
Adăugați mătgul și eșalota în tigaie. Aruncă majdul în grăsime până când abia se ofilește. Asezonați cu sherry sau oțet balsamic.
Servește rața alături de smog.