Miere-Tamarind Copil Coaste Spate

Miere-Tamarind Copil Coaste Spate
Miere-Tamarind Baby Back Ribs ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete principale. Această rețetă face 4 porții cu 1157 calorii, 116g de proteine, și 70g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți concentrat de tamarind, r, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 80%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Coaste din spate pentru bebeluși fierte cu bere cu sos de portocale-Tamarind, Ghimbir și miere copil coaste spate, și Coaste din spate pentru Bebeluși glazurate cu miere cu marinată de whisky.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 27
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Puneți coastele pe foaia de copt și condimentați pe ambele părți cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți coastele, cu carnea în sus, timp de 2 1/2 ore sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Între timp, într-un robot de bucătărie, amestecați mierea, ketchup-ul, sosul de soia, ghimbirul, tamarindul, usturoiul și pasta de chile până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
TamarindTamarind
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Creșteți temperatura cuptorului la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scurgeți grăsimea de pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Ungeți coastele cu sosul de grătar. Prăjiți coastele, cu partea osoasă în sus, timp de 10 minute, până se rumenesc bogat. Întoarceți coastele, periați cu mai mult sos și prăjiți timp de 5 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
9
Ungeți coastele cu sosul de grătar rămas și prăjiți-le timp de 5 minute mai mult, până se rumenesc profund și lucios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
10
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Tăiați rafturile în coaste și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista