Miere-Ghimbir Morcovi
Miere-ghimbir morcovi este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 88 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de morcovi, miere, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Ghimbir și morcovi glazurați cu miere, Miere Ghimbir Morcovi Prăjiți, și Morcovi De Ghimbir Cu Miere Cu Sare De Citrice.
Instrucțiuni
Folosind un procesor de bucătărie sau o răzătoare mare, tăiați morcovii. Îngrămădiți-le pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde și aruncați cu uleiul de măsline, ghimbirul, mierea și sarea. Acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim timp de 3 până la 5 minute sau până când sunt fragede.