Miere Dijon Covrig Pui

Miere Dijon Covrig Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de covrig cu miere Dijon. Această rețetă servește 4 și costă 1,9 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 455 calorii, 31g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 6908 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, usturoi, pesmet panko și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Oferte minunate de pui covrig cu sos picant de miere Dijon, Buzunare de pui cu miere Dijon cu baie cremoasă de muștar cu miere, și Miere-Pui Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă mierea, muștarul, uleiul, sucul de lămâie, miso și usturoiul, se condimentează cu sare și piper și se împarte în jumătate.Condimentați puiul cu sare și piper, dragați făina, scuturați excesul, înmuiați-l în jumătate din pansament, scuturați excesul, apăsați în amestecul de panko și covrigi și așezați-l pe un suport de răcire cu sârmă pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
MisoMiso
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 204° până la fiert (165F) și maro auriu, aproximativ 15-25 de minute, în funcție de mărimea pieptului de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Serviți direct din cuptor cu pansamentul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista