Miere Balsamic Fasole Verde
Fasolea verde balsamică cu miere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 52 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, usturoi, pudră de ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Fasole verde cu vinaigretă de muștar cu miere din 'cartea de bucate cu miere proaspătă', Fasole Verde Balsamică, și Fasole Verde Glazurată Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mediu.
Adăugați fasolea și albiți-le timp de 2 minute. Scoateți imediat fasolea din apă și adăugați-le într-o baie de gheață pentru a opri procesul de gătit.
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați usturoiul și fasolea verde. Acoperiți și gătiți timp de 10 minute, amestecând ocazional. Descoperiți, apoi amestecați oțetul, mierea, pudra de ceapă și sarea și piperul, după gust. Gatiti la gradul dorit de coacere, aproximativ 4-6 minute.
Transferați fasolea într-un bol de servire și serviți.