Miel picant cu vinete carbonizate pur și Pita

Miel picant cu vinete carbonizate pur și Pita
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mielul picant cu vinete carbonizate pur și Pitan. O porție conține 339 calorii, 21g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,43 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de vinete, iaurt cu lapte integral, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Miel Picant Cu Piure De Vinete Carbonizate Și Pita, Tocană de miel peste piure de vinete carbonizate, și Salată de Broccoli carbonizată cu vinete pur Approbe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Char vinete direct peste flacăra de gaz sau în broiler până la înnegrit pe toate părțile și foarte fraged în centru, aproximativ 20 de minute. Rece; tăiat deschis. Puneți carnea într-o sită așezată peste castron; aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
SitaSita
BolBol
2
Scurgeți cel puțin 1 oră și până la 3 ore.
3
Transferați vinetele în castron și piure. Se toacă usturoiul cu sare și se pasează pentru a lipi; se amestecă în vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă în iaurt. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
IaurtIaurt
5
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Presărați mielul cu sare și piper; se adaugă în tigaie într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se presară cu piper uscat zdrobit. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți mielul până se înmoaie și se rumenesc, întorcându-se ocazional și adăugând apă cu linguri dacă este foarte uscat, aproximativ 45 de minute. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți mielul în tigaie și răciți. Reîncălziți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
ApăApă
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Vinete calde la foc mic; lingură în vas. Spoon miel și orice sucuri peste
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
MielMiel
9
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
10
Se servește cu pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista