Miel cu unt la grătar cu condimente africane și iaurt cu ierburi
Mielul cu unt la grătar cu condimente africane și iaurtul cu ierburi este un fără gluten felul principal. O porție conține 326 calorii, 28G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de semințe de chimen, picior de miel, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Picior De Miel Cu Unt La Grătar Cu Usturoi Și Condimente Curry, Picior de miel prăjit cu condimente din Africa de Nord, lămâie și ceapă, și Picior De Miel Cu Unt La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru mielul la grătar: tăiați excesul de grăsime și orice zgâriere de pe ambele părți ale mielului și așezați-l plat pe o tăietură. Pentru a face mielul în general aceeași grosime, fluturați capetele groase tăind superficial pe diagonală în partea cea mai groasă și deschizându-l, ca o carte. Înscrieți întreaga friptură, ambele părți, într-un model de cruce de mică adâncime de 1 inch.
Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mic și adăugați semințele de coriandru și chimen. Toast până la parfum.
Combinați semințele prăjite cu semințele de susan și macinați fin într-o râșniță de condimente sau un mortar și pistil.
Se toarnă condimentele măcinate într-un bol și se adaugă sumacul, sarea și scorțișoara.
Combinați usturoiul cu puțin ulei de canola pentru a face o pastă și frecați-l în carne. Frecați amestecul de condimente uniform în carne și lăsați să pătrundă cel puțin 1 oră la temperatura camerei sau până la 1 zi la frigider.
Combinați iaurtul, arpagicul, coriandrul, mărarul, uleiul de măsline, sucul de lămâie, sarea și cayenne într-un bol și dați deoparte.
Încălziți un grătar la foc mediu-mare.
Grătați mielul la foc mediu-mare, urmărind cu atenție apariția de flare, până se rumenesc pe partea inferioară, aproximativ 5 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc din nou, aproximativ 5 minute. Continuați să gătiți mielul, răsturnând în fiecare minut sau cam așa ceva, până când mielul se simte bouncy când este înțepat și măsoară 125 de grade F pe un termometru citit intern pentru mediu-rar, cu aproximativ 5 minute mai mult. (Dacă vă place mediul de miel, aduceți-l la 130 de grade.)
Lăsați carnea să se odihnească cel puțin 5 minute pe un platou, răsturnând-o ocazional, înainte de a tăia subțire peste cereale și de a servi cu iaurtul herbat.
Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling
Africanul poate fi asociat cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de fel de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Beaumont Pinotage cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Beaumont Pinotage
Stilul lui Beaumont reflectă climatul mai rece al regiunii râului Bot. Fructe proaspete de fructe roșii cu un corp mediu delicios de băut și tanini bine integrați.Se potrivește foarte bine cu bobotie, joc și curry, coaste de rezervă și friptură de piper, sau încercați snoek și gem de struguri.