Miel cu unt la grătar cu condimente africane și iaurt cu ierburi

Miel cu unt la grătar cu condimente africane și iaurt cu ierburi
Mielul cu unt la grătar cu condimente africane și iaurtul cu ierburi este un fără gluten felul principal. O porție conține 326 calorii, 28G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de semințe de chimen, picior de miel, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Picior De Miel Cu Unt La Grătar Cu Usturoi Și Condimente Curry, Picior de miel prăjit cu condimente din Africa de Nord, lămâie și ceapă, și Picior De Miel Cu Unt La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru mielul la grătar: tăiați excesul de grăsime și orice zgâriere de pe ambele părți ale mielului și așezați-l plat pe o tăietură. Pentru a face mielul în general aceeași grosime, fluturați capetele groase tăind superficial pe diagonală în partea cea mai groasă și deschizându-l, ca o carte. Înscrieți întreaga friptură, ambele părți, într-un model de cruce de mică adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mic și adăugați semințele de coriandru și chimen. Toast până la parfum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Borcan Mărar Felii De MurăturiBorcan Mărar Felii De Murături
4
Combinați semințele prăjite cu semințele de susan și macinați fin într-o râșniță de condimente sau un mortar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
5
Se toarnă condimentele măcinate într-un bol și se adaugă sumacul, sarea și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Franțuzească Sau Cu Aluat Veche De O Zi Cuburi (bucăți De 1 Inch)Pâine Franțuzească Sau Cu Aluat Veche De O Zi Cuburi (bucăți De 1 Inch)
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
SumacSumac
3 Cepe Mari, Ras3 Cepe Mari, Ras
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse
6
Combinați usturoiul cu puțin ulei de canola pentru a face o pastă și frecați-l în carne. Frecați amestecul de condimente uniform în carne și lăsați să pătrundă cel puțin 1 oră la temperatura camerei sau până la 1 zi la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Roșii Uscate La Soare Tăiate Juliană Cu Ulei1/2 Cană Roșii Uscate La Soare Tăiate Juliană Cu Ulei
2 Coaste De Porc (aproximativ 5 Kg)2 Coaste De Porc (aproximativ 5 Kg)
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
1
Combinați iaurtul, arpagicul, coriandrul, mărarul, uleiul de măsline, sucul de lămâie, sarea și cayenne într-un bol și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vodca, Preferata TaVodca, Preferata Ta
2 Ardei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați Cubulețe2 Ardei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați Cubulețe
Un Praf De Sare Dupa Gust.Un Praf De Sare Dupa Gust.
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
MărarMărar
3 Cepe Mari, Ras3 Cepe Mari, Ras
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse
2
Încălziți un grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căței De Usturoi, Răzuiți Cu Un Microplan Sau Partea Mică A Unei Răzătoare Cu Cutie4 Căței De Usturoi, Răzuiți Cu Un Microplan Sau Partea Mică A Unei Răzătoare Cu Cutie
3
Grătați mielul la foc mediu-mare, urmărind cu atenție apariția de flare, până se rumenesc pe partea inferioară, aproximativ 5 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc din nou, aproximativ 5 minute. Continuați să gătiți mielul, răsturnând în fiecare minut sau cam așa ceva, până când mielul se simte bouncy când este înțepat și măsoară 125 de grade F pe un termometru citit intern pentru mediu-rar, cu aproximativ 5 minute mai mult. (Dacă vă place mediul de miel, aduceți-l la 130 de grade.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Căței De Usturoi, Răzuiți Cu Un Microplan Sau Partea Mică A Unei Răzătoare Cu Cutie4 Căței De Usturoi, Răzuiți Cu Un Microplan Sau Partea Mică A Unei Răzătoare Cu Cutie
4
Lăsați carnea să se odihnească cel puțin 5 minute pe un platou, răsturnând-o ocazional, înainte de a tăia subțire peste cereale și de a servi cu iaurtul herbat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Africanul poate fi asociat cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de fel de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Beaumont Pinotage cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Beaumont Pinotage
Beaumont Pinotage
Stilul lui Beaumont reflectă climatul mai rece al regiunii râului Bot. Fructe proaspete de fructe roșii cu un corp mediu delicios de băut și tanini bine integrați.Se potrivește foarte bine cu bobotie, joc și curry, coaste de rezervă și friptură de piper, sau încercați snoek și gem de struguri.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista