Miel cu sos de scufundare de rucola
Mielul cu sos de scufundare Arugula ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 5.81 pe portie. O porție conține 1103 calorii, 88G de proteine, și 60g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extra-virgin, șalotă, sare grosieră și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de măsline extra-virgin, puteți urma acest fel principal cu Tartă Cu Nucă De Caramel Cu Ciocolată (Fără Gluten ,Fără Cereale, Vegană) ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Frigarui de miel cu sos de muștar granulat, Souvlaki de miel cu sos de scufundare feta-mentă, și Cotlete de miel cu sos de mentă și muștar.
Instrucțiuni
Preîncălziți tigaia la grătar la foc mare.
Combinați rucola, migdalele și șalotul în robotul de bucătărie. Pulse-grind amestec. Porniți procesorul și transmiteți în ulei de măsline extravirgin.
Transferați amestecul într-un castron mic.
Stropiți cotletele cu ulei de măsline extravirgin. Condimentează cu condimente la grătar sau sare și piper și grătește 3 minute pe fiecare parte.
Transferați cotletele într-un platou și serviți cu sos de scufundare și jeleu de mentă.