Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mielul cu legume sotate. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $6.22 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 68G de grăsime, și un total de 808 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei gras, ceapă, dovlecei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Pulpe de pui la grătar cu legume sotate, Paste Limone Cu Legume De Grădină Sotate, și Mămăligă mexicană la cuptor cu fasole Salsa și legume saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați 2 linguri ulei, muștar, oțet, cimbru, usturoi, sare și piper; puneți deoparte 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați Cotletele de miel pe o tigaie pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Întindeți amestecul de muștar rămas pe ambele părți ale cotletelor. Se fierbe 4-6 in. de la căldură timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine făcut, 170 diametru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
4
Între timp, într-o tigaie mare, călește ardeiul roșu, dovlecelul și ceapa în uleiul rămas până când este crocant. Se amestecă amestecul de muștar rezervat; aruncați pentru a acoperi.