Miel și anghinare Daube
Miel și anghinare Daube este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 415 calorii, 44G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frunze de cimbru, hamsie, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Lamb Daube, Anghinare Umplută Cu Miel, și Tocană De Anghinare Și Miel.
Instrucțiuni
Clătiți gambele și uscați-le.
Se presară ușor peste tot cu sare și piper și se pune într - o tigaie de prăjire de 12 pe 17 inci.
Coaceți, neacoperit, într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 450 până când carnea începe să se rumenească, aproximativ 20 de minute. Cu clești, întoarceți gambele.
Adăugați usturoiul, ceapa și morcovii la tigaie în jurul gambelor, amestecați pentru a acoperi cu grăsime în tigaie și întindeți nivelul.
Coaceți până când gambele sunt bine rumenite și legumele încep să se rumenească, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Adăugați vin, roșii și sucurile lor, hamsii, cimbru, cimbru și coajă de portocală la tigaie; amestecați cu grijă pentru a amesteca și răzui bucățile rumenite. Acoperiți bine tigaia cu folie.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 2 până la 2 1/2 ore.
Descoperă pan. Scoateți lingura și aruncați grăsimea din sos. Amestecați ușor inimile de anghinare și măslinele în sos în jurul gambelor și coaceți până se încălzește, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Cu clești, transferați gambele pe un platou sau farfurii cu margini; se toarnă sos peste miel.
Se adaugă sare și piper după gust.