Midii Marinara
Midii Marinara ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 8. O porție conține 216 calorii, 15g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți frunze de busuioc, ulei de măsline, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Midii Marinara, Midii Marinara, și Midii Siciliene Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un vas mare. Sotati usor ceapa si usturoiul pana se rumenesc, avand grija sa nu le ardeti.
Adăugați midii în oală împreună cu bere, sos marinara, sare, piper și condimente pentru paste și completați cu roșii proaspete tocate și busuioc proaspăt. Acoperiți oala și fierbeți până se deschid midii.
Scoateți midii pentru a servi platou, aruncând orice care nu se deschid. Sosul de lingură în jurul midiilor și puneți sosul suplimentar într-un bol de servire pentru a fi folosit pentru scufundarea pâinii cruste sau servirea pe o parte a pastelor.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.