Midii cu roșii, vin și anason este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 354 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, vin, lichior cu aromă de anason și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Midii cu roșii și vin alb, Batoane de smochine cu vin roșu și semințe de anason, și Citrice și anason vin fiert.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 linguri de ulei în oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adauga ceapa si saut-ul pana se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați midii, 2 linguri de pătrunjel, hamsii și usturoi, apoi lichior; se amestecă pentru a se amesteca. Se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamsii
Lichior
Midii
Pătrunjel
Usturoi
4
Adăugați sos de roșii și vin. Acoperiți și gătiți până când midiile se deschid, aproximativ 6 minute (aruncați orice midii care nu se deschid). Condimentează sosul după gust cu sare și piper. Împărțiți midii și sosul între 4 boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos De Roșii
Midii
Sos
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Stropiți midii cu restul de 2 linguri de ulei și presărați cu restul de 2 linguri de pătrunjel.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.