Midii cu portocale și fenicul
Midii cu portocale și fenicul este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. Pentru 1,29 USD pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 274 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de coajă de portocală, fenicul, midii din insula prince edward și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Cina În Seara Asta: Midii Cu Fenicul Și Portocaliu, Midii cu fenicul și vin, și Midii cu fenicul și leuștean sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu până la fumat.
Adăugați feniculul ras și midiile și gătiți timp de 3 minute, până când feniculul este moale.
Adăugați vinul alb și coaja de portocală și segmentele și gătiți până când toate midiile s-au deschis. Se condimentează cu sare și piper și se presară cu frunze de fenicul.
Se toarnă în vasul de servire și se servește imediat.
Vin recomandat: Riesling, Vin Roz, Muscadet
Riesling, vin roșu și Muscadet sunt alegerile mele de top pentru midii. Muscadet este o pereche clasică, dar multe albe uscate clare vor funcționa. Dacă midiile sunt gătite cu roșii, optați pentru un Rosian. Dacă midiile sunt pe partea picantă, încercați Riesling. Un vin pe care l-ai putea încerca este Cigar Zin Old Vine Zinfandel. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Trabuc Zin Vechi De Viță De Vie Zinfandel]()
Trabuc Zin Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Cigar Zin din 2011 are note de fructe negre adânci, un pumn de condimente și piper negru zdrobit pe nas. Vinul bogat, luxuriant și bine structurat este consistent, cu caracteristici de fructe exotice.Culese manual în sezonul de vârf pentru a asigura calitatea și aroma, fructele pentru Cigar Zin au fost sortate apoi fermentate timp de 7 zile. Am pregătit vinul în butoaie de stejar franceze (50%) și americane (50%) timp de 11 luni.Amestec: 90% Zinfandel, 5% Petite Sirah, 5% Syrah