Midii cu ardei roșu și Chorizo

Midii cu ardei roșu și Chorizo ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 374 calorii. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cârnați chorizo vindecați, ardei gras, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ingredientul Secret (Chorizo): Chorizo-midii aburite și scoici cu fasole albă, Queso Fundido con Chorizo Verde Y Rajas (brânză topită cu Chorizo verde și fâșii de piper prăjit), și P. E. I. midii cu Chorizo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și adâncă la foc mediu.
Adăugați chorizo și sotati 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Se adaugă ardeiul gras, ceapa și usturoiul și se fierbe 5 minute.
Adăugați vin, boia și sare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 5 minute sau până când legumele sunt fragede.
Creșteți căldura la mediu-mare și adăugați midii. Acoperiți și gătiți 2 minute sau până când midii se deschid. Aruncați orice care nu se deschide. Se amestecă coriandru. Lingurați midii, sosul și legumele în 4 boluri de servire puțin adânci.
Serviți imediat cu pene de var.
Se toarnă: albii citrici se împerechează bine cu alimentele picante. Pentru acest fel de mâncare, Edward Peterman de la Domaine Select Wine Estates sugerează Villa Sparina Gavi di gavio.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.