Midii aburite cu vin alb, tarhon, ceapă eșalotă, unt și pâine franceză la grătar

Midii aburite cu vin alb, tarhon, ceapă eșalotă, unt și pâine franceză la grătar
Midii aburit cu vin alb, tarhon, eșalotă, unt, și pâine franceză la grătar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,28 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 501 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Un amestec de baghetă, șalotă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Midii Aburite În Vin Alb, Midii aburite în vin alb, și Midii aburite în vin alb.

Instrucțiuni

1
Grătar de căldură la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Presărați usturoiul cu un vârf de sare și, cu partea plată a unui cuțit mare, zdrobiți și ungeți usturoiul într-o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Încălziți uleiul într-o oală pe grătarele grătarului, adăugați șalotele și usturoiul și gătiți până când șalotele se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Adăugați vinul, aduceți la fierbere și amestecați midii. Acoperiți oala și gătiți midiile până când toate s-au deschis, aproximativ 6 până la 8 minute, aruncați orice nu se deschide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Scoateți midii cu o lingură pliată într-un castron mare. Aduceți lichidul de gătit la foc mic și bateți untul. Condimentează cu sare și piper, după gust și amestecă tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se toarnă amestecul peste midii și se servește imediat cu pâine la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
7
Ungeți partea tăiată a baghetei cu ulei, condimentați cu sare și piper și grătați, tăiați partea în jos până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
BaguetteBaguette
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Vin Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista