Midii cu unt aburit cu Sake și ardei iute este un fără gluten și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4 și costă 3,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 358 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă verde, midii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare sunt Midii aburite cu unt cu Sake și ardei iute, sake-midii aburite, și Sake-Midii Aburite.
Instrucțiuni
1
Topiți 3 linguri de unt în oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(65 Fursecuri)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se adauga ceapa verde si saut pana incepe sa se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3
Adăugați următoarele 5 ingrediente. Aduceți la fierbere.
4
Adăugați midii. Acoperiți oala și creșteți căldura la mare. Gatiti pana se deschid midiile, 5 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Împărțiți midii între boluri (aruncați orice midii care nu se deschid). Fierbeți sucurile în oală pentru a reduce ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
Grăsime De Porc înapoi
6
Bateți în restul de 2 linguri de unt. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. Lingură sos peste midii; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Cutie De Spaghete Uscate
(65 Fursecuri)
1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.