Midii aburite în vin alb
Midii aburit în vin alb ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 335 calorii. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de eșalotă, 4 ceapă, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Midii Aburite În Vin Alb, Midii aburite în vin alb, și Vin alb și ulei de măsline midii aburite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați șalotă, ceapă, vin, unt șioțet într-o oală mare și grea.
Adăugați midii, acoperiți și aduceți la fierbere. Gatiti, gentlyshaking pot o data sau de doua ori, pana cand midii se deschid, 3-5 minute (aruncati orice midii care nu se deschid).
Puneți o strecurătoare căptușită cu un strat dublude pânză de brânză peste un castron; pus deoparte. Folosind o lingură cu fante, transferați midiile într-un castron mare.
Se toarnă amestecul în oală prin preparatstrainer. Se condimentează bulionul cu piperși se toarnă peste midii.
Per porție: 345 calorii, 16 grame grăsime, 14 grame carbohidrați
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.