Midii în bere mexicană
Midii în bere mexicană ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 163 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de midii, coriandru, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este mare. Încercați Bere Aburit Midii, Midii aburite în bere, și Bere Aburit Midii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie adâncă cu un capac preîncălzit la foc mediu, adăugați ulei, usturoi, ceapă și jalapeno. Se condimentează cu sare.
Sote 2 minute. Aranjați midii în tigaie.
Se toarnă bere și roșii și se agită tigaia pentru a se combina. Acoperiți tigaia și gătiți 3 minute sau până când midii se deschid.
Se ia de pe foc și se toarnă sosul în cochilii.
Garnisiți cu pătrunjel sau cilantro.
Serviți imediat din tigaie.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.