Mici Tarte
Mici Tarte necesită în jurul valorii de 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 112 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați margarină, unt, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Mici De Tomate Tarte, Mici Taco Carne De Vită Tarte, și Mici Greacă Carne De Vită Tarte.
Instrucțiuni
Preîncălziți vârful cuptorului la 325 grade F (165 grade C).
Bateți margarina înmuiată sau untul și crema de brânză până se combină bine. Se amestecă făina.
Folosind 24 de cupe mini brioșe de 1 3/4 inch, apăsați uniform o linguriță rotunjită de patiserie în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale fiecărei căni.
Pentru a face umplutura: bateți oul și amestecați zahărul brun, margarina topită sau untul și pecanele tocate.
Umpleți fiecare ceașcă de brioșă căptușită cu patiserie cu aproximativ 1 linguriță de umplutură de pecan.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de aproximativ 30 de minute sau până când patiseria este aurie și umplutura este umflată. Se răcește ușor în cupele de briose, apoi se îndepărtează și se răcește complet pe un suport de sârmă.