Mici Choux Puffs
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați pufuleții mici Choux. Această rețetă face 90 de porții cu 8 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 1 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, care este improvizabil. Rețete similare includ Consum de carne de vită infuzată cu roșii și țelină, cu pufuri mici de Choux, Pufuri De Patiserie Choux, și Pufuri De Patiserie Choux.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert cu unt și sare într-o cratiță grea de 2 litri la foc mare, apoi reduceți focul la moderat.
Adăugați făină dintr-o dată și gătiți, amestecând energic cu o lingură de lemn, până când amestecul se îndepărtează de partea tigaiei, aproximativ 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați ouă câte 1, amestecând energic după fiecare adăugare până când amestecul este neted.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Transferați aluatul în sac de patiserie și movile de țevi, cu diametrul de 1/3 inch, la aproximativ 1/2 inch distanță pe 2 foi mari de copt unse. Aplatizați ușor vârfurile movilelor cu vârful degetului înmuiat în apă.
Coaceți, câte 1 foaie, în mijlocul cuptorului până se rumenesc și se fierbe, 12 până la 15 minute.
* Profiterolele pot fi făcute înainte: se răcește complet, apoi se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 2 zile sau se îngheață 1 lună. Se aduce la temperatura camerei și se încălzește într-un cuptor de 350 km f 5 minute până la recrisp.