Micul dejun mediteranean Quinoa ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 352 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați lapte, curmale, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată Mediteraneană De Quinoa, Salată Mediteraneană De Quinoa, și Salată Mediteraneană De Quinoa.
Instrucțiuni
1
Prăjiți migdalele într-o tigaie la foc mediu până când sunt doar aurii, 3 până la 5 minute; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Încălziți scorțișoara și quinoa împreună într-o cratiță la foc mediu până se încălzesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați laptele și sarea de mare în cratiță și amestecați; aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la minim, așezați un capac pe cratiță și lăsați să gătească la foc mic timp de 15 minute. Se amestecă vanilia, mierea, curmalele, caisele și aproximativ jumătate din migdale în amestecul de quinoa. Se acoperă cu migdalele rămase pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Sare De Mare
Migdale
Vanilie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite