Mic Dejun Brânză La Grătar
Micul dejun Brânză la grătar este un gluten gratuit și FODMAP prietenos rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 305 calorii. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, zahărul cofetarilor, untul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Mic Dejun Brânză La Grătar, Mic Dejun Brânză La Grătar, și Bacon și ou mic dejun Brânză la grătar.
Instrucțiuni
Amestecați crema de brânză, brânza de vaci și zahărul cofetarilor într-un bol mediu.
Întindeți 2 vafe cu gemul, apoi acoperiți cu amestecul de cremă de brânză; acoperiți cu restul de 2 vafe.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați sandvișurile și gătiți până devin aurii și crocante, aproximativ 3 minute pe fiecare parte, adăugând mai mult unt în tigaie, dacă este necesar. (Reglați căldura dacă vafele se rumenesc prea repede.)
Lăsați sandvișurile să se odihnească cu 1 minut înainte de servire.
Se presară cu zahăr și scorțișoară de cofetari.
Fotografie realizată de Sam Kaplan