Meu De Jos În Sus Piersic Cizmar

Meu De Jos În Sus Piersic Cizmar
Nevoie de un desert vegetarian? Cizmarul meu de piersici de Jos în sus ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 392 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Dacă aveți unt, piersici, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 23%. Rețete similare includ Meu De Jos În Sus Piersic Cizmar, Jiffy Peach Cobbler – un cizmar puteți face oricând, fie cu piersici proaspete sau magazin cumparat, și Vechi De Modă Piersic Cizmar (Aka Piersic Puzzle).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați untul într-un vas de copt de 8x8 inci și introduceți-l în cuptor până se topește. Amestecați zahărul, nucșoara și făina care se auto-crește împreună într-un bol de amestecare. Se amestecă laptele până nu rămân bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină în Creștere De SineFăină în Creștere De Sine
UntUnt
NucșoarăNucșoară
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Bol De AmestecareBol De Amestecare
CuptorCuptor
3
Se toarnă aluatul peste untul topit în vasul de copt. Nu amestecați. Puneți piersicile feliate deasupra; se toarnă ușor sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
UntUnt
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Reveniți la cuptor și coaceți până când aluatul s-a întărit și cizmarul a crescut puțin, 35 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista