Mesquite cotlet de porc Normandia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 420 calorii, 52G de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 3,41 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, pătrunjel, mere Granny smith și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sherry ai putea urma acest curs principal cu Ciocolată Neagră Fudge Merlot Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de porc Mesquite cu cartofi prăjiți cu parmezan, Carne De Porc Normandia, și Cotlet De Porc Normandia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți coapsa de porc pentru a îndepărta reziduurile și uscați cu prosoape de hârtie. Frecați cu condimentele mesquite. Apoi combinați cuișoarele măcinate, scorțișoara, ienibaharul și zahărul și frecați și pe carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare De Pământ
Carne De Porc
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Suc De Lămâie, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Lăsați să stea la frigider cel puțin 2 ore.
3
Așezați shiitakes uscate într-un castron mic și acoperiți cu apă fierbinte timp de aproximativ 20 până la 30 de minute pentru a rehidrata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie mare cu mânere sigure pentru cuptor. Sear cotlet de porc pe toate părțile și friptură în cuptor până la furculiță-licitație, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți din cuptor, transferați coapsa de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
În ultimele 30 de minute ale timpului de gătire pentru carnea de porc face sosul. Topiți untul la foc mediu într-o tigaie mare cu un capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se adaugă ceapa și se sotează până devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați merele și turnați sherry-ul, acoperiți și lăsați să gătească până când merele încep să se înmoaie, aproximativ 10 până la 15 minute. Strecurați ciupercile prin prosoape de hârtie și rezervați lichidul de înmuiere într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Bateți amidonul de porumb în lichidul de înmuiere împreună cu pudra de muștar, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pudră De Muștar
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Adăugați amestecul lichid de înmuiere în mere și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
12
Lăsați să gătească câteva minute pentru a lăsa aromele să se integreze, apoi scoateți-le de pe foc, reglați sarea și piperul după cum este necesar și păstrați-le acoperite într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
13
Se taie carnea de porc în jos și se transferă într-un vas de servire. Se toarna sosul si merele peste carne si se garniseste cu crengute de patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch