Mere Fierte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați merele înăbușite. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 64 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 161 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți zahăr brun, sare și piper kosher, mere Granny smith și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mere Fierte, Varză Roșie Fiartă Cu Mere, și Scorțișoară Mere Fierte.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați dovlecelul de butternut și condimentați cu sare și piper, după gust. Gatiti pana cand dovlecelul incepe sa se caramelizeze, aproximativ 6 pana la 8 minute.
Adăugați merele și continuați să se rumenească, încă 5 minute. Se amestecă 1 cană de apă și zahărul. Acoperiți, apoi reduceți focul la mediu-mic și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Adăugați scorțișoara și gătiți până când dovleceii și merele sunt acoperite într-o glazură maro aurie profundă, încă aproximativ 5 minute.
Transferați tocanul într-un bol de servire și serviți.