Mere coapte pe grătar

Mere coapte pe grătar
Ai nevoie de un desert fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetarian și vegan ? Mere la cuptor pe grătar ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă are 4 porții, cu 329 de calorii , 2 g de proteine și 10 g de grăsimi fiecare. Pentru 100 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 592 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită stafide, mere acrișoare, scorțișoară măcinată și nucă de cocos. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Per total, această rețetă obține un scor solid de 43% . Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Cum să gătești cartofi dulci pe grătar , Mere la cuptor vegane cu crumble de ovăz și Pui la cuptor cu mere cu scorțișoară .

Instrucțiuni

1
Așezați fiecare măr pe o bucată de folie de aluminiu rezistentă (aproximativ 30 cm pătrați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Combinați ingredientele rămase; puneți cu lingura în centrul merelor. Îndoiți folia peste mere și sigilați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Frigeți la grătar, acoperit, la foc mediu timp de 20-25 de minute sau până când merele sunt fierte. Deschideți cu grijă folia pentru a permite aburului să iasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Arbol UscatArdei Arbol Uscat
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista