Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați merele coapte cu umplutură de caise și nuci. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 436 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime per portie. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați caise ferm, zahăr brun ferm, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mere coapte umplute cu o umplutură "baklava" , Mere coapte în Phyllo cu umplutură de pere și Pecan, și Mere coapte cu glazură de caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mediu, combinați caisele, nucile, zahărul brun și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încingeți merele, făcând fiecare deschidere suficient de mare pentru a ține 1/6 din amestecul de caise, curățați treimea superioară a fiecărui măr. Aranjați merele, cu cavitatea în sus, într-un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci și umpleți cavitățile cu amestecul de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Presărați orice umplutură rămasă în jurul merelor, turnați sucul de portocale în jurul lor și punctați cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
5
Coaceți merele 15 minute și bateți cu sucuri. Continuați să coaceți, bătând în mod regulat, până când este fraged, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți din cuptor și lăsați să stea aproximativ 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați în boluri de servire, lingurați sucurile și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat