Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 194 calorii. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de sare și piper, lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ciuperci De Stridii La Grătar, Mac și brânză (cu șuncă și ciuperci de stridii), și Carne de porc cu ciuperci de stridii.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pulverizați un vas de copt mic, superficial, suficient de mare pentru a ține merele cu spray de gătit cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Tăiați o felie subțire de pe vârful fiecărui măr. Folosind o lingură mică, răzuiți carnea de măr, lăsând o coajă groasă de 1/4 inch. Frecați și umeziți cupele de mere cu lămâia pentru a descuraja rumenirea. Aruncați pielea de pe blaturile de mere și semințele din miezuri și tocați mărunt carnea de măr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați mărul tocat și ciupercile de stridii și condimentați cu sare și piper. Gatiti amestecul la foc moderat pana cand lichidul se evapora, aproximativ 5 minute. Se amestecă ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De Stridii
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
7
Condimentați cupele de mere cu sare și piper. Puneți amestecul de ciuperci în cupe, îngrămădindu-l ușor. Puneți merele în vasul de copt pregătit și turnați cidrul în jurul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Coaceți la cuptor timp de 45 de minute până la 1 oră sau până când merele sunt fragede; dacă încep să se rumenească în timpul gătitului, acoperiți-le cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier