Mere Coapte
Merele coapte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție conține 302 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Toțiretetele au 764 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de zahăr brun, unt, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Mere Coapte, Șuncă și mere coapte, și Mere Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți miezul din partea de sus a mărului, lăsând un puț. Nu tăiați până la capăt. Umpleți fiecare măr cu 2 linguri de zahăr brun și 1 lingură de unt.
Se pune într-un vas de copt superficial și se presară cu scorțișoară.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute, până când zahărul începe să se caramelizeze și merele sunt fragede.