Mere braconate cu cidru cu nuci confiate, cremă de rom și sirop de cidru
Mere braconate de cidru cu nuci confiate, cremă de rom și sirop de cidru este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 636 calorii. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lămâie, albuș de ou, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Vafe de dovleac de cidru peste noapte cu unt de Pecan prăjit, sirop de cidru + mere condimentate, Scorțișoară-Cidru Mere Confiate, și Pere Pocate Cu Sirop De Cidru De Turtă Dulce.
Instrucțiuni
Curățați treimea superioară a fiecărui măr și frecați partea decojită cu jumătate de lămâie. Puneți merele într-o oală largă de 5 litri și adăugați cidru și zahăr brun. Se aduce la fierbere, acoperit, la foc mediu (aceasta va dura 25 până la 30 de minute).
Scoateți de pe foc și răciți merele în cidru, acoperite, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 450 F cu suportul în treimea inferioară.
Se amestecă toate ingredientele cu un vârf de sare, apoi se întinde pe o foaie mică de copt într-o rundă de 10 inci.
Coaceți, rotind foaia la jumătatea drumului, până devine aurie, 5 până la 6 minute.
Transferați într-un raft și slăbiți piulițele, apoi răciți (nucile se vor crocanta pe măsură ce se răcesc).
Bateți smântâna cu zahăr, rom și vanilie folosind un mixer electric până când deține doar vârfuri moi.
Scurgeți merele, rezervând lichidul de braconaj pentru o altă utilizare. Puneți un măr pe fiecare farfurie și presărați nuci confiate. Cremă Dollop lângă fiecare măr și cidru fiert (îmbuteliat) peste tot.
* Merele pot fi braconate cu 2 zile înainte și răcite. Înainte de servire, aduceți la temperatura camerei. * Nucile confiate pot fi făcute cu 2 zile înainte și păstrate într-un recipient etanș.