Melitzanosalata
Melitzanosalata ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 89 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Un amestec de vinete, pitas, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 45%. Încercați Sauced: Melitzanosalata, Melitzanosalata - Baie Grecească De Vinete, și Răspândire Grecească De Vinete La Grătar (Melitzanosalata) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pierceți vinetele de mai multe ori cu o furculiță; așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până se înmoaie; se răcește ușor. Îndepărtați cu grijă pulpa; aruncați cojile.
Așezați feliile de pâine într-un robot de bucătărie; pulsați de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 2 căni.
Puneți pulpa de vinete, pesmetul, ceapa și următoarele 7 ingrediente (prin usturoi) într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Puneți amestecul de vinete într-un castron de servire.
Se presară uniform cu pătrunjel proaspăt tocat.
Se servește cu pene de pita.