Melasă Friptură Flanc La Grătar

Melasă friptură flanc la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 310 calorii, 33g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.14 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul de soia, friptura de flanc, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de flanc melasă la grătar cu salsa de pepene verde, Friptură la grătar din New York cu bere și sos de friptură de melasă, și Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-Cilantro și morcovi și păstârnac la grătar.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți împreună melasa, oțetul, muștarul, sosul de soia, uleiul de măsline, usturoiul și rozmarinul într-o cană de măsurare de 2 căni.
Se toarnă marinata într-o pungă de ziptop de 1 galon.
Adăugați friptura de flanc și întoarceți-o pentru a acoperi cu marinata.
Se pune la frigider timp de 4 ore (sau cel puțin 1 oră dacă timpul este limitat).
Scoateți friptura din frigider cu cel puțin 30 de minute înainte de grătar pentru a îndepărta frigul.
Încălziți o tigaie de grătar din fontă sau un grătar de gaz în aer liber la foc mediu.
Scoateți friptura din marinată lăsând excesul să se scurgă. Condimentează bine friptura cu sare și piper. Friptura la grătar pe fiecare parte timp de 5 până la 6 minute, în total 12 minute.
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a tăia bobul.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Câștigătorul medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.