Medalioane de porc cu sos balsamic de zmeură

Medalioane de porc cu sos de zmeură-Balsamic este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 296 calorii. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar dijon, gem de zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Medalioane de porc cu sos Balsamic-șalot, Medalioane ușoare de porc cu sos de arțar-Balsamic, și Medalioane de porc cu sos Balsamic de muștar de miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aplatizați carnea de porc la 1/2-in. grosime; se presara cu praf de usturoi.
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți carnea de porc în ulei timp de 3-5 minute pe fiecare parte sau până nu mai este roz.
Scoateți și păstrați cald.
Adăugați gemul, oțetul și muștarul în tigaie. Gatiti si amestecati timp de 2-3 minute sau pana se ingroasa.
Serviți cu carne de porc.