Medalioane De Porc

Medalioane De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați medalioane de porc. O porție conține 256 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de ciuperci, piper, sărat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Medalioane De Porc, Medalioane De Porc Cu Ierburi, și Medalioane De Porc Cochet.

Instrucțiuni

1
Feliați filetul în 1/2-in.- Medalioane groase. Într-o tigaie, carnea de porc brună în ulei timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
2
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
3
În aceeași tigaie se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
4
Adăugați ceapa, ciupercile și usturoiul; se sotează 1 minut. Se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă treptat bulionul, rozmarinul, săratul, sarea și piperul. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Puneți medalioane de porc peste amestec. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când sucurile de carne se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Medalioane De PorcMedalioane De Porc
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Echipamente

DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista