Medaillons De Porc Curry
Medaillons de porc curry este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 238 calorii. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână banane, ceapă verde, filete de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza pudra de curry ai putea urma acest curs principal cu Curry înghețată cu Mango și fistic ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rețete similare includ Burgeri De Porc Curry, Tocană De Porc Curry, și Burgeri De Porc Curry.
Instrucțiuni
Topiți margarina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați banana și scorțișoara; sotati 5 minute sau până devin aurii, aruncând ușor.
Transferați într-un castron și păstrați-l cald.
Înghețați parțial filetele; tăiați grăsimea din filete.
Tăiați filetele în diagonală peste cereale în felii groase de 1/4 inci. Înveliți tigaia cu spray de gătit.
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Adăugați jumătate de carne de porc și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când carnea de porc este ușor rumenită.
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Scurgeți; puneți deoparte și păstrați cald. Repetați procedura cu felii de porc rămase. Ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie.
Combinați 2 linguri de suc de portocale, ceapă verde și ardei roșu în tigaie; amestecați bine. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand constant, 2 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Combinați amidonul de porumb și restul de 1 cană plus 2 linguri de suc de portocale, amestecând până se omogenizează.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în amestecul de legume în tigaie; se amestecă bine.
Adăugați stafide, pudră de curry și chimen. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, amestecând constant, 1 minut. Întoarceți carnea de porc în tigaie și fierbeți încă 3 până la 4 minute sau până când carnea de porc este fragedă, amestecând frecvent.
Se servește cu felii de banane.