Mazăre prăjită cu migdale și Pecorino
Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 134 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, apă, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Gemelli de scoici arse cu sparanghel, mazăre Snap și Pecorino, Sandvișuri prăjite cu migdale și Pecorino, și "Chiftele" de vinete și mazăre de zahăr într-un sos de susan prăjit #CampbellSauces pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 8 căni de apă la fiert într-un cuptor olandez mare.
Adăugați mazăre; gatiti 30 de secunde sau pana cand este crocant.
Scurgeți și plonjați în apă cu gheață; scurgere. Feliați jumătate de mazăre în diagonală.
Combinați coaja de lămâie și următoarele 7 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă cu un tel.
Adăugați mazăre; aruncați pentru a acoperi.
Prăjiți migdalele într-o tigaie mică; gatiti la foc mediu 3 minute sau pana se rumenesc usor.
Adăugați migdale în amestecul de mazăre; aruncați ușor. Se acoperă cu brânză pecorino Romano rasă.