Mazăre de zahăr și orez
Mazărea de zahăr și orezul necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 51 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 108 calorii. Un amestec de sare, usturoi, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Mazăre de zahăr și orez, Pui, ciuperci și zahăr Snap mazăre peste orez, și Pachet de pui Thailandez cu mazăre și orez cu zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 1 1/2 căni de apă, sarea și cimbru până la fierbere. Se amestecă orezul; reduceți căldura la minim. Acoperiți; fierbeți 45 până la 50 de minute sau până când orezul este fraged.
În tigaia antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 2-3 minute, amestecand continuu, pana cand ceapa este frageda.
Adăugați ardei gras, mazăre și 2 linguri de apă; gătiți și amestecați 2 până la 3 minute sau până când mazărea este crocantă.
Se amestecă amestecul de orez fiert; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se incalzeste bine.