Mazăre De Susan
Susan Snap mazăre este un fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 54 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de chili, mazăre de zahăr, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Funcționează bine ca o farfurie foarte prietenoasă cu bugetul. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Cina In Seara Asta: Mazăre Verde Și Mazăre De Zahăr Snap În Sos De Susan, Mazăre verde proaspătă și mazăre de zahăr în sos de susan, și Miere-Teriyaki degete de pui cu semințe de susan cu tăiței de celofan de susan și mazăre.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de susan și uleiul de chili într-un wok sau tigaie la foc mediu-mare până când uleiul strălucește cu căldură. Gatiti si amestecati mazarea pana devin verde stralucitor si incep sa devina fragede, aproximativ 4 minute.
Presărați sare și piper negru în timp ce gătesc.
Se presară mazărea cu semințe de susan și se amestecă de câteva ori pentru a se amesteca înainte de servire.