Mazăre De Mentă
Minty Snap Peas este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 85 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.03 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mentă, sos de soia, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Ravioli cu mazăre, lăstari de mazăre și Pesto de mazăre mentolată, Mazăre De Zahăr Și Mazăre Dulce Cu Vinetă Caldă De Usturoi Chile, și Cina In Seara Asta: Mazăre Verde Și Mazăre De Zahăr Snap În Sos De Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti mazarea in apa clocotita 2 minute sau pana cand este crocanta; scurgeți în strecurătoare și clătiți în apă rece.
Scurgeți din nou, ștergând uscat pe prosoape de hârtie.
Combinați sosul de soia și următoarele 5 ingrediente (prin mentă) într-un bol, amestecând cu un bici.
Adăugați mazăre și aruncați ușor pentru a acoperi, degustând și ajustând condimentele, dacă este necesar.
Serviți ca garnitură pentru fructe de mare la grătar, carne sau păsări de curte.