Mazăre cu ochi negri cu slănină
Nevoie de o garnitură fără gluten? Mazărea cu ochi negri cu slănină ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 295 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 288 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină, slănină suplimentară și slănină, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mazăre savuroasă cu ochi negri cu slănină, Mazăre cu ochi negri cu slănină și Rețetă de Escarole, și Sănătos și delicios: mazăre cu ochi negri în stil sudic cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți mazărea și slănina într-un cuptor olandez mare; adăugați apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Se ia de pe foc; se lasa la macerat, acoperit, timp de 1 ora. Nu se scurge.
Într-o tigaie, încălziți untul la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă cimbru și sare.
Se adaugă la amestecul de mazăre; reveniți la foc. Gatiti, acoperit, la foc mediu timp de 30 de minute sau pana cand mazarea este frageda, amestecand ocazional. Dacă doriți, acoperiți cu slănină mărunțită suplimentară.