Matzo - umplute piept de vițel ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 455 calorii, 53G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați piept de vițel, ulei vegetal, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Rețete similare includ Matzo-piept de vițel umplut, Piept de curcan umplut cu Matzo și fenicul, și Piept De Vițel Fiert Umplut.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa, morcovii si telina in ulei intr - o oala larga de 3 1/2 pana la 5 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand legumele incep sa se rumeneasca, 8 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
În timp ce legumele se gătesc, puneți matzos într-o strecurătoare și rulați sub apă fierbinte până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Matzo
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Scoateți oala de pe foc și transferați jumătate din legume într-un castron. Răciți legumele în castron 5 minute, apoi amestecați matzos, pătrunjel, ou, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Matzo
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați cât mai mult exces de grăsime din vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Tăiați un buzunar mare în pieptul de vițel: începând din centrul celei mai groase părți, introduceți un cuțit mare orizontal și tăiați în centrul vițelului cât mai uniform posibil, lăsând o margine de 1 inch pe 3 laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Pur și simplu ceapă, usturoi, ulei, boia de ardei, sare și piper într-un robot de bucătărie sau blender. Puneți pieptul de vițel pe o placă de tăiere și frecați în interiorul buzunarului cu 2 linguri pur approbe. Umpleți buzunarul liber cu umplutură matzo, lăsând o margine de 1 inch pe partea tăiată. Coaseți buzunarul închis cu ac de covor și șnur de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Matzo
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Placă De Tăiere
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se usucă carnea de vițel și se freacă ambele părți cu restul de pur și simplu. Puneți crenguțe de cimbru peste legumele rămase în oală, apoi acoperiți cu vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Acoperiți oala cu capac și fierbeți în mijlocul cuptorului până când carnea este foarte fragedă, 3 până la 3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Transferați vițelul cu o spatulă metalică largă pe o tăietură curată și lăsați să stea, acoperită lejer cu folie, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Aruncați crenguțele de cimbru și îndepărtați orice grăsime din sos. Aruncați sfoara, apoi tăiați vițelul peste Bob în felii groase de 1 inch și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
1
* Vitelul îmbunătățește aroma dacă este fiert cu 2 zile înainte. Se răcește în sos, neacoperit, apoi se răcește, suprafața acoperită cu hârtie pergament sau hârtie de ceară și oală acoperită cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Îndepărtați orice grăsime solidificată înainte de reîncălzire. Feliați carnea rece peste cereale și reîncălziți-o la cuptor cu sos într-o tigaie superficială, acoperită, 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată