Matzo Brei Cu Pere Și Vișine Uscate
Matzo Brei cu pere și vișine uscate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 352 calorii. 110 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți linguri ulei vegetal, ricotta, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Matzo Brei cu cireșe prăjite, Luminat Matzo Brei aka matzo prăjit, și Matzo Brei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rupeți matzos în bucăți de 2-3 inci.
Așezați matzos într-un castron și acoperiți cu apă.
Așezați o farfurie pe suprafață pentru a menține matzos scufundat.
Se lasă să stea 5 minute și se scurge. Întoarceți-vă la castron.
Bateți ouăle și sarea împreună într-un castron mic.
Adăugați zahărul, ricotta și smântâna și amestecați bine pentru a combina.
Adăugați pere, cireșe, scorțișoară și 1/2 cană de ulei și amestecați bine pentru a combina.
Se adaugă la mazto și genlty se amestecă până se combină.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Întindeți amestecul matzo uniform în tigaie, apăsând ferm în tigaie. Gatiti, netulburat, timp de 5 minute. Întoarceți cu grijă cu o spatulă, câte 1 bucată pe rând. (Amestecul se va rupe în 3 sau 4 bucăți.) Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 5 minute. Lingură pe farfurii de servire.
Se servește fierbinte sau cald.