Matsoni: cel mai ușor iaurt pe care îl vei face

Matsoni: cel mai ușor iaurt pe care îl vei face
Matsoni: cel mai ușor iaurt pe care îl veți face necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 79 calorii. Această rețetă servește 8. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1611 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de bucătărie hrănit. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 52%. Rețete similare includ Cel mai simplu pui la grătar pe care îl vei face vreodată, Cel mai simplu iaurt înghețat cu un vârtej de mure, și Cel mai ușor (și mai sănătos!) Dovleac Iaurt Dip + Bonus.

Instrucțiuni

1
Bateți cultura starter matsoni cu lapte integral într-un castron mediu și turnați într-un borcan de dimensiunea unui litru. Acoperiți ușor și așezați-l într-un loc cald din bucătăria dvs., unde va cultiva timp de 24 până la 48 de ore.Când laptele formează o masă semi-solidă și se îndepărtează de părțile laterale ale borcanului atunci când îl înclinați, matsoni este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Transferați-l la frigider pentru a opri fermentația.
3
Serviți așa cum ați face orice alt iaurt. Rezervați 1/4 cană pentru a cultiva un alt lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista