Matoke în sos de arahide
Matoke în sos de arahide este un sos care servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 178 de calorii . Pentru 58 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Mergeți la magazin și luați chimen măcinat, arahide măcinate, pătlagină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de lingură de 45% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sosul Zhoug (alias Schug Sauce) – Un sos picant de coriandru din Orientul Mijlociu , Rule de primăvară vegetariene fără gluten cu sos de arahide în stil thailandez și Satay de pui malaezian cu sos de arahide .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți 8 căni de apă la fiert.
Adăugați roșii; se acoperă și se fierbe timp de 30 de secunde.
Scurgeți și puneți imediat roșiile în apă cu gheață.
Scurgeți și uscați. Curățați și tăiați roșiile; puse deoparte.
Într-o tigaie mare, căliți ceapa, semințele de chimen și semințele de muștar în ulei până când ceapa este fragedă.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă ardeii, ghimbir, chimen măcinat, coriandru, sare, turmeric și roșii. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5-7 minute sau până se îngroașă ușor.
Adăugați pătlagină și apă. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 20 de minute sau până când pătlaginele sunt fragede, amestecând din când în când. Se amestecă alunele.