Marshmallows De Nucă De Cocos Prăjită
Marshmallows de nucă de cocos prăjită este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 20 de porții. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 203 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. 3 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, sarea kosher, gelatina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 12%. Încercați Marshmallows De Nucă De Cocos Prăjită, Marshmallows Tropicale Prăjite, și Igname caramelizate w / Marshmallows prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Presărați jumătate din nuca de cocos prăjită într-o tigaie nemetalică de 8 x 12 inci.
Se toarnă aluatul de marshmallow și se netezește partea superioară a amestecului cu mâinile umede.
Presărați nuca de cocos prăjită rămasă. Se lasă să se usuce neacoperit la temperatura camerei peste noapte.
Scoateți marshmallows din tigaie și tăiați în pătrate.
Rotiți cu atenție părțile laterale ale fiecărei bucăți în zahărul cofetarilor. A se păstra neacoperit la temperatura camerei.
Combinați gelatina și 1/2 cană de apă rece în vasul unui mixer electric echipat cu atașamentul pentru TEL și lăsați să stea în timp ce faceți siropul.
Între timp, combinați zahărul, siropul de porumb, sarea și 1/2 cană de apă într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu până când zahărul se dizolvă. Ridicați căldura la mare și gătiți până când siropul ajunge la 240 de grade F pe un termometru cu bomboane.
Cu mixerul la viteză mică, turnați încet siropul de zahăr în gelatina dizolvată.
Puneți mixerul la viteză mare și bateți până când amestecul este foarte gros, aproximativ 15 minute.
Adăugați vanilia și amestecați bine.