Marshmallows În Formă De Inimă
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Marshmallows în formă de inimă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 15 porții cu 163 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, sarea, amidonul de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cookie-Uri În Formă De Inimă, Inima În Formă De Plăcintă Pops, și Pizza În Formă De Inimă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați amidonul de porumb și zahărul cofetarilor. Ungeți o tigaie de copt de 9 x 13 inci, apoi praf cu o parte din amestecul de amidon de porumb, rezervând restul.
Se toarnă 1/2 cană de apă rece într-un castron; presărați gelatină deasupra.
Într-o cratiță medie, combinați zahărul, siropul de porumb și sarea. Aduceți la fierbere. Continuați să gătiți până când amestecul înregistrează 127° pe un termometru pentru bomboane, aproximativ 7 minute. Scoateți imediat de pe foc și, cu un mixer electric care funcționează la viteză medie-mare, turnați în bol cu amestec de gelatină.
Continuați să bateți până când amestecul a crescut de patru ori în volum, aproximativ 5 minute.
Adăugați vanilie, apoi adăugați colorant alimentar, dacă doriți, picătură cu picătură, până când marshmallow este dorită nuanță de roz. Continuați să bateți timp de 4 minute mai mult, apoi transferați marshmallow în tigaia pregătită. Lucrând rapid, utilizați o spatulă din silicon sau o spatulă lungă decalată pentru a răspândi marshmallow înainte de a se fixa. Acoperiți tigaia cu folie de plastic și dați-o la frigider timp de cel puțin 8 ore.
Cerneti o parte din amestecul de amidon de porumb rămas peste o foaie de copt. Ridicați marshmallow din tigaie într-o singură foaie, așezându-l cu fața în jos pe amestecul de amidon de porumb-zahăr. Folosiți un tăietor de prăjituri în formă de inimă ușor uns pentru a tăia marshmallow, prăfuind marginile inimilor pe măsură ce mergeți cu mai mult amestec de amidon de porumb-zahăr rămas pentru a preveni lipirea acestora. Marshmallows se vor păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 1 săptămână.