Marocan Spice Freca
Marocan Spice Rub ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 358 calorii, 22g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper cayenne, pui fript simplu, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, Amestec De Condimente Marocane, și Marocan Spice Freca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înainte de a prăji puiul, combinați chimenul, curry, ghimbirul, sarea și cayenne într-un castron mic.
Adăugați uleiul și combinați.Folosiți degetele pentru a slăbi cu atenție pielea de pe sâni, coapse și tobe.
Întindeți amestecul de condimente uniform sub piele.
Așezați coriandrul în interiorul cavității. Prăjiți puiul conform rețetei.