Marmeladă Stafide Glazurate Sunca
Marmeladă stafide glazurate sunca ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 322 calorii, 25g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 50 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți stafide, suc de portocale, ienibahar măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Marmeladă-Morcovi Glazurați, Marmeladă-Fripturi Glazurate, și Marmeladă-Pâine De Șuncă Glazurată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o tigaie de prăjire superficială cu folie.
Așezați șunca pe un raft în tigaia pregătită.
Se coace, neacoperit,la 325, timp de 45 de minute.
Între timp, combinați apa, 1/2 cană suc de portocale, marmeladă, stafide și condimente într-o cratiță. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 20 de minute sau până când stafidele se înmoaie și amestecul se reduce la 1-3/4 căni.
Combinați amidonul de porumb și sucul de portocale rămas până se omogenizează. Se amestecă treptat în glazură. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Coaceți cu 1 până la 1-1 / 2 ore mai mult sau până când un termometru citește 140 de metri pătrați, perindând ocazional cu glazură.