Marinara de cârnați italieni cu Penne
Rețeta de cârnați italieni Marinara cu Penne vă poate satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 30 de minute . Acest fel principal are 586 de calorii , 28 g de proteine și 14 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 1,63 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de parmezan, sare, condimente și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Încercați Penne Con Funghi E Melanzane (Penne cu ciuperci și vinete) , Penne cu cârnați, roșii și cartofi și sos de bază Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, cărnați cârnații până când nu mai sunt roz; scurgere.
Scoateți și lăsați deoparte. În aceeași tigaie, căliți dovleceii, ardeiul și ciupercile în ulei până se înmoaie.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Adăugați vin, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie.
Adăugați roșiile zdrobite, roșiile tăiate cubulețe, brânza, sosul iute, condimentele italiene, zahărul și sarea. Se amestecă cârnații. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 1 oră sau până se îngroașă ușor.
Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj; scurgere.